Nieuws | Klik hier voor het nieuwsarchief

2018

West Side Sound wil haar koor graag uitbreiden!

De dames van West Side Sound willen hun koor graag uitbreiden en nodigen je van harte uit om eens bij ons op bezoek te komen tijdens een repetitieavond. Je kan dan luisteren naar onze mooie songs in een warme zangstijl. Naast het werken aan het steeds mooier maken van onze songs is onze zangavond ook altijd een hele gezellige avond. Wellicht spreekt het gevarieerde en uitgebreide repertoire je aan. Je kan helemaal vrijblijvend meerdere avonden van de partij zijn om te ontdekken of dit koor iets voor jou is. Aan onze dirigente Susan zal het niet liggen: zij is een vrolijke en inspirerende vrouw! Dus dames: Wees welkom!!

(Wij repeteren elke woensdagavond van 19.45-20.15 uur in het gebouw van de duivenvereniging BVZ aan het Boerenpad 20- ingang meester J.A.Laanplein- te Zaandam).Zondag 4 maart. Optreden in het verpleeghuis Evean Guisveld in Zaandijk.

Op zondag 4 maart hebben de dames van West Side Sound een optreden verzorgd voor de bewoners van het verpleeghuis Guisveld in Zaandijk. Omdat een eerder gepland optreden vorig jaar door omstandigheden niet doorging, waren we blij dat we op deze zondagmiddag wel voor de bewoners konden zingen. Het was een prachtige zonnige middag en dat gaf al een feestelijk tintje aan het geheel. We werden harteljk ontvangen en konden ons in een rustige ruimte voorbereiden op ons optreden. Om 15.15 uur liepen we, terwijl we het vrolijke Afrikaanse lied "Nginesi Ponono"zongen, de zaal in om daarna in kooropstelling te gaan staan. Er was veel belangstelling: een volle zaal op een gezellige manier ingedeeld: de bewoners met hun familieleden gezeten aan ronde tafels. We werden aangekondigd als zijnde "de Lente", vanwege onze groene outfit!

We hebben in een mooie sfeer gezongen. Af en toe zong iemand mee of werd er een klein dansje gedaan, heel ontroerend. Onder leiding van Irene hebben we een gevarieerd programma gezongen. Het zong wat zwaar door de warmte en door het lage plafond, maar dat mocht de pret niet drukken. Na ruim een half uur zingen hebben we afscheid genomen met een toegift: nog een keer het leuke Afrikaanse lied!
Hopenlijk kijken de bewoners, met net zo veel plezier als wij, terug op een gezellige middag!© 2014 West Side Sound, Klik hier om ons te mailen. Nu ook op Facebook!